måndag, april 27


Varje månad investerar jag mins i tre inredningstidningar, I LOVE IT!
Och eftersom jag är en av alla beundrare till Leila så var jag tvungen att köpa hennes Nya tidning! Ja, den får Mycket väl godkänt av mig. Jag tycker om hennes sätt att skriva och vad hon skriver om. Blandning av hennes recept och hennes inredningsstil och massor av tips och idéer
****

En ny test i min panel är Lantliv. Och jag tyckte om den med, jag har hållt i den flera gånger men ställer alltid tillbaka den för att jag är rädd att bli besviken, och det blev jag inte!
****

Tove har jag köp ett tag och den är oxå helt okey. Det är lite blandat av allt möjligt i den.
****

Vad vore Inredning utan alla dessa inredningstidningar, som finns att smaska i! Mitt intresse för inredning hade inta varit lika stort som det är idag, om inte tidningarna hade funnits, det är en sak som är säker.

****
Kram på er!

onsdag, april 22

Ideér

...Hmmm...just nu har jag fått så mycket idéer och känner att jag vill skapa!
Jag skulle vilja få bort mina "nya" möbler,
och få in lite av det gamla.
Jag har ärvt ett stort och väldigt tungt skåp som jag inte vetat vad jag ska göra av med
men nu helt plötsligt från det blå, vet jag vart jag ska ställe det.
Men problemmet är bara hur jag ska få upp det från källaren när man bor i ett hög hus med en liten hiss... och att få tiden att räcka till...
ja ja jag får börja med det lilla som jag själv kan klara av.

****
Kram på er!

söndag, april 19

Detta var det ända påskpynt jag hade..har aldrig riktigt tyckt om påsken. Men jag måste ju säga att det finns en del fint man kan köpa.





Mina små kära tavlor som jag köpte i en inredningsbutik på söder i Stockholm, dessa var mina första tavlor jag köpt (ovan).








De såg så fina när de stod där i backen...

Jag har fått njuta av min söndagsmorgon med frukost och en stora kopp te... och det är ju lite tåkigt att sitta här framför datorn... men det har jag inte bara gjort. Har söndags städat lite oxå.
Nu ska jag ut i solen och njuta lite av våren och det fina vädret!
****
Kram på er!

lördag, april 18

Ranunkler


Romantiskt med ranunkler...
...och tulpaner är fint

Äntligen Vår!















Nu har våren kommit, äntligen vad vi har längtat! Vintern har varit lång och mörk utan snö. Men nu har våren kommit med vårens alla vårtecken och ljuset som vi inte får glömma. Som är den största medicinen av alla.