tisdag, maj 24

Vilken konstig dag

Okej... idag har det var en konstig dag men jag har bara gått och skrattat åt den.
Det började med att jag skulle gå över gatan utanför jobbet..skulle "bara" trippa lite snabbt över den lilla vägen innan alla bilar som ska förbi.. och trampar i olja eller något konstigt och sätter mig på rumpan och min termomugg den flyger iväg och går sönder.. Pinsamt och halvåtta tåget åker hela huddinge sjukhus med och ja visst blev jag sedd.. Så det var väll lika bra att sitta kvar några extra sekunder och se till att man fick hjälp upp. Slog mig inte tack och lov! Men så roligt.. kan inte sluta att skratta åt mig själv. När jag kommer till jobbet och ska byta om upptäcker jag att jag har en enkrona i min ena ballerina sko. har inte känt den alls...Heheheh... Säker en lyck peng tänkte jag givetvis högt!
Hahahaha...ramlat precis innan, men den kanske förhindrade mig till att göra mig illa..Vem vet?


Ja ja.. på vägen hem lät jag pengen ligga kvar i skon och jag fick se två regnbågar på vägen hem och en tredje dök upp lite senare? Hmm.. kanske lite lycka trotts allt.
Roligt det är att egentligen skulle jag betrakta detta som en otursdag. Men det fanns så mycket skratt och korkade tankar så jag ser det inte som en otursdag, bara lite äventyr.
Intressant hur man kan ta saker och ting med en liten gnutta tanke!


1 kommentarer:

mammaxtre sa...

Helt rätt inställning att välja att skratta åt eländet :-)

Ha en bättre dag idag :-)