onsdag, juni 1

Långledig...

Långledig... nej inte jag, jag ska jobba i helg och sedan har jag min så kallas "storhelg" Alla dessa röda helgdagar så jag ska jobba nationaldagen. Men jag får vara ledig nu i två dagar innan och det är ren lyx och slumpen att man får det på mitt jobb..hehehe.. Jag har nog inte riktigt fattat att jag ska få äran att ha helg i två dagar.


En riktig skit-arbetsdag har jag haft. Det har varit ett äkta klassiskt exempel på hur överkörd man kan bli av sina chefer... att bli tagen för givet.. Jag ska inte gråtta in mig i allt detta igen... dom har fått hört min röst idag.
Jag har haft det bra utöver min arbetsdag och det är det man får se till att ha för jag lever inte detta liv för att viga mig åt mitt jobb utan jag vill leva mitt liv och att gör det jag tycker om. det brukar jag påminna mig om till och från när det blir jobbigt på jobbet.

Men däremot fick jag beröm av avdelningspersonal idag. Det är så att jag jobbar ju på röntgen för er som inte vet. Vi är även på avdelning och röntgar med våra mobila röntgenutrustning.
Idag var jag på neonatalen (förtidigt föda barn). Där kan det vara stressigt och känsligt och man ska annpassa sitt arbeta till dom osv.. brukar kännas som man är där och bara är ivägen även fast det är dom som begär att vi behöver komma och röntga deras små små barn
Men.. idag när jag hade röntgat klart så sa sjuksköterskan till mig när jag skulle gå:
- Det var bra att du kom och röntga ..sedan sa hon: -önskar bara...och hörde inte rästen...men tyckte mig höra att hon sa.. "önskar bara att du hade bättre attetyd".
Va tänkte jag vad sa hon?!.. men så sa hon igen att jag "önskar att det alltid var du som kom upp och röntgar hos oss". Wow! det var verkligen en komplimang! för att dom är oerhört svåra att vara tillags.
Så när vi åkte därifrån var jag mycket längre och gladare och tänkte..
Jag är bra!


1 kommentarer:

mammaxtre sa...

Du är bra Lisa. Låt ingen få dig att tro något annat.

Ha det fint