





************
Rensa och dela svampen i lagom stora bitar.
Stek svampen på medelvärme utan smör.
Svampen kommer att svettas ut massor av vätska, låt vätskan ångas bort.
När all vätska är borta och svampen håller på att brännas lägg i smöret och salta och peppra och stek i ca5 min.
************
Lyckliga jag har även fått krusbär!
Läste mig till att jag kan frysa in krusbär oxå så nu har jag så mycket bär i frysen, Underbart!
Av krusbären tänkte jag göra krusbärskräm...så himla gått! Och av blåbären och rödvinbär blir det sylt och det sparar jag till hösten.
Det som jag orkade med idag det var att ta fram dammsugaren och städa lite och steka svamp...Där emellan har jag inte gjort mycket tänk att få göra det jag själv känner för...Jag älskar att gå runt och strosa lite och fixa här hemma.
Glöm inte:
ATT FÅ GÖRA DET MAN KÄNNER FÖR!
God Kväll på er!
2 kommentarer:
Nu är jag här och tassar runt..visst är det härligt med kantareller.
Kram Lotta
Åh så mycket svamp, bara att tacka och ta emot:) Blev påmind om att jag borde plocka av våra krusbär och rödavinbär!!
Jag hade funderat länge över hur jag skulle göra med bordet, sälja och köpa nytt?!?!. Ville så gärna ha ett vitt men gillade formen och storleken på vårt som vi hade.Så då fick det helt enkelt bli att måla om det frågade mig för hos en färghandlare hur jag skulle gå till väga så att det inte "blöder" igenom och än så länge ser det vitt och fint ut. Men ett tips rolla bara första gången jag gjorde det 2 av 4 lager färg och tycker att man kan ana rollerprickarna lite. Annars är jag helnöjd!! Lycka till!!
kram Johanna
Skicka en kommentar